25 jul 2010, 21:42

Почти 

  Poesía » De amor
844 0 3

Всичко между нас бе някак си почти

Почти приятели

Почти врагове

Почти истини

Почти лъжи

Почти истинско беше, нали?

Почти...

Почти нежни

Почти жестоки

Почти реалност

Почти илюзия

Почти рай

Почти ад

Отново същото почти...

Почти любов

От нея най-силно боли

Почти...

© Вергина Матева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??