Масата свлича нежна дантела.
Столът мълчаливо се пъха под нея.
Свещта разстила топли воали…
Стоят си кротко и уединено…
Докато стане време за вечеря.
И дойдат хората…
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados