10 dic 2011, 8:54

Почти мазохистично 

  Poesía » De amor
851 0 0

Пред мен не падай на колене

и романтичен не бъди –

остави ме да се лутам,

да се разкъсвам...

Да ме боли!

 

Не ми помагай в моето падение!

Моля те, стани!

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??