Dec 10, 2011, 8:54 AM

Почти мазохистично 

  Poetry » Love
852 0 0

Пред мен не падай на колене

и романтичен не бъди –

остави ме да се лутам,

да се разкъсвам...

Да ме боли!

 

Не ми помагай в моето падение!

Моля те, стани!

© Росица Танчева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??