10.12.2011 г., 8:54 ч.

Почти мазохистично 

  Поезия » Любовна
847 0 0

Пред мен не падай на колене

и романтичен не бъди –

остави ме да се лутам,

да се разкъсвам...

Да ме боли!

 

Не ми помагай в моето падение!

Моля те, стани!

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??