Внезапно спрях
да гледам със очи.
Земя, небе, жени.
Внезапно се събудих.
И почнах да сънувам.
Годините ми
скочиха назад.
Светът ми стана
по-прозрачен.
Сега усещам
само своето сърце.
А то оказа се
безмилостно, жестоко!
Защото вижда само теб.
© Камен Todos los derechos reservados