4 авг. 2017 г., 21:56

Почти признание 

  Поэзия » Любовная
219 0 0

Внезапно спрях

да гледам със очи.

Земя, небе, жени.

Внезапно се събудих.

И почнах да сънувам.

Годините ми

скочиха назад.

Светът ми стана

по-прозрачен.

Сега усещам

само своето сърце.

А то оказа се

безмилостно, жестоко!

Защото вижда само теб.

© Камен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??