Aug 4, 2017, 9:56 PM

Почти признание 

  Poetry » Love
220 0 0

Внезапно спрях

да гледам със очи.

Земя, небе, жени.

Внезапно се събудих.

И почнах да сънувам.

Годините ми

скочиха назад.

Светът ми стана

по-прозрачен.

Сега усещам

само своето сърце.

А то оказа се

безмилостно, жестоко!

Защото вижда само теб.

© Камен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??