19 nov 2011, 22:16

Почти случйно... 

  Poesía
1063 0 35

 

Понякога

е просто болка…

не се побира в теб

изтича…

 

рисува бавно

тихи стъпки

и плахо

с утрото

наднича…

 

Понякога

съвсем за малко

заглъхва по косите

в песен –

 

изпята е…

а вън отдавна

отеква по паважа

Есен…

 

и в този ден

почти случайно

покълва

в избледнели думи

 

не се побира в тях…

изтича –

 

отляво…

спомени да буди…

 

                                                               ... söz ver... 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??