5 feb 2014, 11:21

Почти у дома 

  Poesía » De amor
528 0 0

Почти у дома,

делят ме стъпки от входната врата

и чакам да те видя с протегнати ръце,

удобно чакащи ме.

 

Но няма те и къщата сама е.

Няма те и мен ме няма с теб.

Няма те и всичко тихичко ридае.

Какво е то живот без теб?

 

Но само аз останах без сълзи.

За тебе мислех само аз.

За тебе сещах се, на тебе давах дните.

И в нощите за тебе бях.

 

И ето, влизам през вратата.

Няма те, самотно е у нас.

Голямото почти остава,

а вместо теб намирам само тъмнина.

 

 

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??