5 ago 2012, 21:23

Под слънцето през късните нощи... 

  Poesía
445 0 2

ПОД СЛЪНЦЕТО ПРЕЗ КЪСНИТЕ НÒЩИ...

 

Със децата на игри

ще играем до зори

през лятото жарко,

под слънцето ярко!

И потни, и мръсни

през нòщите късни

ще вдигаме врява

за наша забава!

На дядовци, баби

слуха ще ограбим

щом креснем в захлас

през късния час...

И знам си - ще патим

със моя побратим!

Но щом ще се смеем -

пак ще посмеем

с пакост най-нова -

вече готова...

 

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Сега е времето,дерзайте и мечтайте!
    А ти римувай слънцето и лятото.
    Пораснете ли, само тихата носталгия
    ще връща лентата към детството по памет...

    Браво,мъниче!Ставаш все по-добра!
  • лудувайте
Propuestas
: ??:??