24 feb 2010, 23:37

Под сянка 

  Poesía » De amor
478 0 4

                 ПОД СЯНКА

 

Под сянката на слънцето стоя.

Януарски снегове над мен валят

Прозорците ледени цветя кроят.

 

... А твоите очи ме топлят?

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??