24.02.2010 г., 23:37 ч.

Под сянка 

  Поезия » Любовна
477 0 4

                 ПОД СЯНКА

 

Под сянката на слънцето стоя.

Януарски снегове над мен валят

Прозорците ледени цветя кроят.

 

... А твоите очи ме топлят?

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??