8 sept 2005, 0:57

Под ябълката 

  Poesía
686 0 1
Под ябълката през септември
седи на сянка лятото и се усмихва.
Едно червейче търси сърцето му,
намира го и на топло притихва.
Чувам го!
С по едно топло око плодовете
гледат слънцето и плачат.
Сълзите им стигат бреговете
на реката,прекръстват се и скачат.
Вятърът вие на умряло -далече
подхвърля паяжини и чака
чувам го

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??