Sep 8, 2005, 12:57 AM

Под ябълката 

  Poetry
636 0 1
Под ябълката през септември
седи на сянка лятото и се усмихва.
Едно червейче търси сърцето му,
намира го и на топло притихва.
Чувам го!
С по едно топло око плодовете
гледат слънцето и плачат.
Сълзите им стигат бреговете
на реката,прекръстват се и скачат.
Вятърът вие на умряло -далече
подхвърля паяжини и чака
чувам го

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??