11 oct 2010, 16:42

Подари ми сьрце 

  Poesía » De amor
796 0 5

Любовта е над нас и ни смига

в хубав миг споделен.          

Тук сьм с теб и ми стига,

че вярваш във мен.              

Донеси на крилете си обич,

късче от синьо небе.             

Няма как да ни стигнат прокоби,

щом носим душа на дете.

Докосни с очи звездите

само с мене, сега.

И ще видиш, до днес неоткрита,

изпълнима мечта.

Животът открива пред тебе

красив хоризонт.

Всяка битка е тъй непотребна

на сърдечния фронт.

Тишина и безкрайна надежда

ти нося в ръце.

Усети, приеми ги и с нежност

подари ми сърце! 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??