Любовта е над нас и ни смига
в хубав миг споделен.
Тук сьм с теб и ми стига,
че вярваш във мен.
Донеси на крилете си обич,
късче от синьо небе.
Няма как да ни стигнат прокоби,
щом носим душа на дете.
Докосни с очи звездите
само с мене, сега.
И ще видиш, до днес неоткрита,
изпълнима мечта.
Животът открива пред тебе
красив хоризонт.
Всяка битка е тъй непотребна
на сърдечния фронт.
Тишина и безкрайна надежда
ти нося в ръце.
Усети, приеми ги и с нежност
подари ми сърце!
© Станислава Все права защищены