27 abr 2011, 22:31

Подарих ти... 

  Poesía » De amor
653 0 1

Подарих ти:

за косите - ябълка златна,

за челото - от сърцето целувка,

по вятъра топла прегръдка.

На масата -  кърпичка бяла -

за твоята вярност медала.

© Светлана Талева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??