27 апр. 2011 г., 22:31

Подарих ти... 

  Поэзия » Любовная
648 0 1

Подарих ти:

за косите - ябълка златна,

за челото - от сърцето целувка,

по вятъра топла прегръдка.

На масата -  кърпичка бяла -

за твоята вярност медала.

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??