2 oct 2009, 12:44

Подарък 

  Poesía
476 0 0

Отвори сърцето си - ще видиш своята къща.

Отвори сърцето си - ще видиш своя дом

сред света банален и цинично смръщен,

но няма да изпитваш самота.

 

Забързан между капките дъждовни,

аз смело ще те поведа.

Ще тичаме с усмивки на хлапета,

забравили болежки и дела.

 

Ще ти разкрия своите надежди,

за да свалиш костюма си протрит

и, голи под небесните пътеки,

ще полетим към нашите мечти.

 

С ласките си ще те нарисувам,

използвайки боите на деня.

Отнякъде над теб се спуска нежност

в безплътна и ефирна синева.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??