2.10.2009 г., 12:44 ч.

Подарък 

  Поезия
477 0 0

Отвори сърцето си - ще видиш своята къща.

Отвори сърцето си - ще видиш своя дом

сред света банален и цинично смръщен,

но няма да изпитваш самота.

 

Забързан между капките дъждовни,

аз смело ще те поведа.

Ще тичаме с усмивки на хлапета,

забравили болежки и дела.

 

Ще ти разкрия своите надежди,

за да свалиш костюма си протрит

и, голи под небесните пътеки,

ще полетим към нашите мечти.

 

С ласките си ще те нарисувам,

използвайки боите на деня.

Отнякъде над теб се спуска нежност

в безплътна и ефирна синева.

© Радостина Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??