18 ene 2016, 14:33

Подарък играчка 

  Poesía » Civil
525 0 0

      Подарък играчка
 
Сине, твоята пушка наистина ще ни убие.
Толкова е голяма за твоите ръце.
Толкова е шумна за ушите ни.
Защо ти е тази пушка, сине...

Знаеш ли, виждал съм всякакви оръжия.
Когато държиш това в ръцете си
имаш чувството, че ще убиеш човек несъзнателно.
Защо ти е тази пушка, сине,
защо ти е оръжие...

Съзнавам - отдавна не се е стреляло
разбирам - ще се стреля.
Вземи тази пушка, сине
и с нея убивай, играй си!

                                                         

                                                      Я.К. Хенри

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??