Докосвам те, ти мен.
Студен е допирът ти.
Дъхът ти леден
ме изгаря нежно.
Прошепваш ли на мен
слова потайно непонятни -
от устата ти
излизащи небрежно?
Дочаках този миг
на увлечение!
Кожата ти дрога е за мен.
Постой така - не мърдай.
Подхрани сегашното ми
упоение!
Притискам те към себе си
без скръб.
На нейно място щастието
настани се.
За мен моментът с теб
е скъп -
подарък, в мислите ми
преродил се.
© Цвет Todos los derechos reservados