Dec 18, 2009, 1:07 AM

Подарък, в мислите ми преродил се 

  Poetry » Other
438 0 0

Докосвам те, ти мен.

Студен е допирът ти.

Дъхът ти леден

ме изгаря нежно.

Прошепваш ли на мен

слова потайно непонятни -

от устата ти

излизащи небрежно?

Дочаках този миг

на увлечение!

Кожата ти дрога е за мен.

Постой така - не мърдай.

Подхрани сегашното ми

упоение!

Притискам те към себе си

без скръб.

На нейно място щастието

настани се.

За мен моментът с теб

е скъп -

подарък, в мислите ми

преродил се.

© Цвет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??