Eдин приятел ме предаде,
а друг сълзите ми изтри,
понякога светът е гаден,
понякога любов вали.
От щанда шарен на живота
госпожицата Суета
предлага ден и нощ с охота
милион жадувани неща –
коли, бижута, дрехи, слава,
приятелства, любов дори,
подарък всеки заслужава,
зависи как ще си плати.
© Ивон Todos los derechos reservados