22.01.2017 г., 22:19 ч.

Подарък всеки заслужава 

  Поезия » Друга
1226 5 12

Eдин приятел ме предаде,

а друг сълзите ми изтри,

понякога светът е гаден,

понякога любов вали.

 

От щанда шарен на живота

госпожицата Суета

предлага ден и нощ с охота

милион жадувани неща –

 

коли, бижута, дрехи, слава,

приятелства, любов дори,

подарък всеки заслужава,

зависи как ще си плати.

© Ивон Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

6 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??