16 feb 2012, 16:42

Подхлъзване 

  Poesía » De amor
598 0 31

 

 

 

       ПОДХЛЪЗВАНЕ

 

 

В разкаляния мокър сняг

ръката ми държеше.

Подхлъзвах се, но после пак

опора ти ми беше.

 

Залитах, но с капчуков смях

към тебе се притисках.

Зад нас вървеше моят страх

и тихичко се кискаше.

 

Че ледена пързалка бе

не пътят с клопки тъмни,

а мисълта ми за небе

и пролетно разсъмване.

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??