25 feb 2013, 9:07  

Подкрепяй ме, Любов! 

  Poesía » De amor
655 0 2

Подкрепяй ме, Любов!



Усещания имаме безкрайни!
Едно от тях e - Любовта!
Тя крие мисли, чувства, тайни,
създава красоти, руши света.

Не искам обещания и клетви!
Не чакайте такива и от мен!
Съзиждам много пристани заветни
осмислящи пак бурния ми ден!

Терзания забравям и тревоги,
надмогвам всяка тленна суета,
духът ми волен е, жадува полет -
такава е човешката мечта!

След бури тежки, люти зими,
след вихрите любовни или зной,
подкрепяй ме, Любов, о, подкрепи ме,
отново с нежния си благ покой!


 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??