13 sept 2014, 21:20

Подострени тъпизми 

  Poesía » De humor
428 0 0

                                Примамка

 

                        Това съм го чувал

                        не от един и двама

                        готината мацка е като пъстървата

                        на качамак не можеш я хвана!!!

 

                               Констатация

 

                      Започне ли мъжът -

                      далеч да вижда,

                      а близко да пикае

                      и космите в носа му да растат,

                      туй значи, че е близко краят

                      и вече е на път! 

© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??