13.09.2014 г., 21:20 ч.

Подострени тъпизми 

  Поезия » Хумористична
418 0 0

                                Примамка

 

                        Това съм го чувал

                        не от един и двама

                        готината мацка е като пъстървата

                        на качамак не можеш я хвана!!!

 

                               Констатация

 

                      Започне ли мъжът -

                      далеч да вижда,

                      а близко да пикае

                      и космите в носа му да растат,

                      туй значи, че е близко краят

                      и вече е на път! 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??