22 feb 2005, 7:06

Подреждам обич 

  Poesía
803 0 7

Подреждам обич - камъче след камъче
върху разтворената длан на океана
и очертавам профила на бистро кладенче,
което извор на любов ще е за двама...

Подреждам стъпки - коренче след коренче
и ги наливам щедро с бяла морска пяна.
А аз съм трепет на игриво малко пламъче,
с което цялата ти нощ ще е огряна...

Подреждам будност - виждане след виждане
и съм в зеницата на тих среднощен фар.
А ти си полъхът на моето пробуждане
и идваш в мислите ми щедър, като дар...

Подреждам време – пътища след пътища
и с кръст на устни, те целувам за късмет...
В сърцето сбъднати са всичките ни сънища
и аз не спирам, да вървя с любов към теб!

Пристъпвам в думичките, с крачка по-напред!

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??