Спрях да питам. Хаотично
покрай мен светът се срива.
Спрях да помня. Хипнотично
дъжд илюзии приспива.
Спрях да дишам. Систолично
извисява се вината.
Всички звуци са излишни,
оглушала – правотата.
Спря да бие и сърцето,
времето накръст отмери.
Истина общоприета
ме отърси от химери.
© Светличка Todos los derechos reservados