16 ago 2012, 9:37

Поемам риска 

  Poesía » De amor
872 0 8

Аз те погледнах влюбено, ти ми намигна!

И пламна нещо диво между нас!
Като пирон ръждясъл в мен заби интрига:

каква ли бих била до тебе аз? 

 

Какви ли сънища ще засънувам

във летните омайни дни край плажа?

Ще мога ли безкрай да те целувам

или след нощ, след две, ще се откажа!

 

Поемам риска, още имам време

да бъркам във целувките, за бога!

Да те загубя утре съм готова.

Да не опитам... Не! Това не мога!

© Рая Саварева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??