24 may 2009, 8:42

Поет 2 

  Poesía » Otra
910 0 37

 

Гълъб, кацнал на земята -

ехо от звездите...

Приказен любовен кратер -

мост между душите.

 

Бард на истината свята.

Звън на нежна лира.

Гълъб, литнал към сърцата -

поздрав от Всемира...

 

 

 

                                  ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК!

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??