Гълъб, кацнал на земята -
ехо от звездите...
Приказен любовен кратер -
мост между душите.
Бард на истината свята.
Звън на нежна лира.
Гълъб, литнал към сърцата -
поздрав от Всемира...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
© Вилдан Сефер All rights reserved.