24.05.2009 г., 8:42 ч.

Поет 2 

  Поезия » Друга
908 0 37

 

Гълъб, кацнал на земята -

ехо от звездите...

Приказен любовен кратер -

мост между душите.

 

Бард на истината свята.

Звън на нежна лира.

Гълъб, литнал към сърцата -

поздрав от Всемира...

 

 

 

                                  ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК!

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??