Ти си човекът, обичащ
целия свят и живота.
А най-вече женичките мили
наблизо и далече от теб.
За теб те са еднакви
и всички по своему лъжеш.
Но само на една ти остана
верен и винаги предан.
Поезия е нейното име,
която в душата спотайваш.
На нея посветил си ù всичко
и живота свой подарил си.
А аз имах само твоето аз,
за което живях и се борих.
Не знам дали ме предаде,
или никога ме нямаше там.
© Елена Todos los derechos reservados