28 ene 2012, 13:08

Поетеса и поет 

  Poesía » De amor
466 0 1

Днес събуди се щастлива.
Даже музата я вдъхновила.
И не се страхува, представи си, тя
от него и от любовта!
Вижда си ги двамата в комплект,
за да бъдат поетеса и поет.
А помежду им някаква любов
и клетви – до живот, за живот!

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??