Jan 28, 2012, 1:08 PM

Поетеса и поет 

  Poetry » Love
467 0 1

Днес събуди се щастлива.
Даже музата я вдъхновила.
И не се страхува, представи си, тя
от него и от любовта!
Вижда си ги двамата в комплект,
за да бъдат поетеса и поет.
А помежду им някаква любов
и клетви – до живот, за живот!

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??