12 abr 2018, 19:00

Поети и тем подобни 

  Poesía
442 0 1

Не един и двама са поетите,

които плачат по нея. 
Не един или два стиха кървят,

с нейния почерк. 

© Натали П. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??