8 nov 2017, 0:01

Поетична есен 

  Poesía » Otra
1504 4 26


 

                   Не ми се пише есенна поезия
                                  Tiziana – Н.А.


Не всички птици отлетяха.
Не всички слънчеви лъчи
зад облаци се разпиляха...
(Ти виж това и замълчи.)

Чуй шепота на листопада –
листата бързат към пръстта,
където с някаква наслада
сама ги праща Есента.

Те носят нейните послания.
Поспри за миг и прочети –
тогава в тебе ще остане
един недоизречен стих.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??