27 feb 2018, 11:34

Поетично бедствие 

  Poesía » De humor
477 2 1

Хорър ли? Ужасии?
В змийско кълбо заплетени
пъплят отровни магии
в спретнатите куплети.

Трилъри. Нощни видения
насред невинни рими -
зли самовили на бдение
с музи до смърт се бият.

Дяволски крясък на врани
остро прободе небето
и от дълбоките рани
рукна порой от поети.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??