14 dic 2006, 15:02

Поетите... 

  Poesía
634 0 8
              Поетите умират млади,
              за да беседват дълго с Вечността ...
              На живите оставят нежните си клади,
              за да ги топлят след смъртта...

              Изгаряме на светлите им клади ...
              Изгаряме от недописаната им тъга ...
              Поетите умират млади ,
              за да ги има след смъртта .

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??