Dec 14, 2006, 3:02 PM

Поетите... 

  Poetry
640 0 8
              Поетите умират млади,
              за да беседват дълго с Вечността ...
              На живите оставят нежните си клади,
              за да ги топлят след смъртта...

              Изгаряме на светлите им клади ...
              Изгаряме от недописаната им тъга ...
              Поетите умират млади ,
              за да ги има след смъртта .

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??