31 oct 2008, 22:40

Поетизъм 

  Poesía
2194 0 0
 

Поетизъм

 

 

Единият, страдащ от хемороиди,

другият, от алкохолизъм.

И двамата на бели керемиди,

поебизъм.

 

 

октомври 2008 софия

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??