Oct 31, 2008, 10:40 PM

Поетизъм 

  Poetry
2195 0 0
 

Поетизъм

 

 

Единият, страдащ от хемороиди,

другият, от алкохолизъм.

И двамата на бели керемиди,

поебизъм.

 

 

октомври 2008 софия

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??