31.10.2008 г., 22:40 ч.

Поетизъм 

  Поезия
2164 0 0
 

Поетизъм

 

 

Единият, страдащ от хемороиди,

другият, от алкохолизъм.

И двамата на бели керемиди,

поебизъм.

 

 

октомври 2008 софия

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??