25 jul 2012, 16:13

Поезия 

  Poesía » Otra
404 0 0

Поезия

 

Сълза красива -

прекрасност в очите.

Чудни думи -

вълшебност върху хартия.

Вятър, река, порой...

Поезия...

Цвете, слънце в сърцето,

стихче нежност.

Сакрална сбъднатост.

Лудостен импулс,

тайна, есктаз,

грях, страст.

Усмивка.

Стих.

Поезия.

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??