Проблясък... Да съм безразличен
невъзможно е. Излъчва тя
мелодия от порив романтичен
и свежест от разцъфващи цветя...
Превлюбване... Не ще аз укротя
сърцето си препускащо в горене.
Тъгата тихо в миг осиротя.
Пробуди се духът ми, възроден е.
Тъмнината бясно ще простене
хубост ярка щом я освети.
Вълшебница реална, чувствам, в мене
запали откровеност и мечти.
Поезия - надежда с благодат
тържествено променя моя свят.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados