5.03.2019 г., 11:04 ч.  

Поезия - надежда с благодат... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
1056 0 1

Проблясък... Да съм безразличен

невъзможно е. Излъчва тя

мелодия от порив романтичен

и свежест от разцъфващи цветя...

 

Превлюбване... Не ще аз укротя

сърцето си препускащо в горене.

Тъгата тихо в миг осиротя.

Пробуди се духът ми, възроден е.

 

Тъмнината бясно ще простене

хубост ярка щом я освети.

Вълшебница реална, чувствам, в мене

запали откровеност и мечти.

 

Поезия - надежда с благодат

тържествено променя моя свят.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??